12.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

PROVALIO U ORDINACIJU I DOKTORICU UDARIO NOGOM U GLAVU

Najnovije vijesti

Policija iz Kozarca jučer je uhapsila mještanina E.K. ( 40) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na ovlašteno i sužbeno lice u vršenju službene radnje.

Tokom krim obrade i uviđajem na licu  mjesta, kako su danas naveli iz CJB Prijedor, utvrđeno je da je E.K. u Dom zdravlja doveo kćerku kako bi joj bila ukazana ljekarska pomoć. Tokom pružnja medicinske pomoće osumnjičeni je, kako je rečeno u policiji, prvo nogom udario u vrata ordinacije koja su bila zatvorena, ušao u unutra i doktorici, B.G. iz Banjaluke, koja je pružala  medicinsku pomoć njegovoj kćerki  nogom zadao udarac u predjelu glave. Usljed udarca B.G. je zadobila povrede glave i potres mozga zbog čega  je pomoć potražila u opštoj bolnici u Prijedoru gdje je privremeno zadržana.

O svemu je obavijšten tužilac Okružnog tužilaštva iz Banjaluke  uz čije konsultacije su preduzete istražne radnje, uviđaj, saslušanje osumnjičenog, krim obrada, te puštanje na slobodu osumnjičenog nakon završene krim obrade. Policijski službenici preduzimaju i druge mjere i radnje u cilju kompletiranja predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu u Banjaluci protiv E.K. biti dostavljen izvještaj za napad na službeno lice u vršenju službene radnje i oštećenje tuđe stvari.

K.V.

foto: Arhiva