7.8 C
Prijedor
Subota, 25 Marta, 2023

PU PRIJEDOR: “Dan otvorenih vrata” za osnovce

Najnovije vijesti

U Policijskoj upravi Prijedor, danas je organizovan “Dan otvorenih vrata” za učenike OŠ “Desanka Maksimović”, OŠ “Dositej Obradović” i OŠ “Branko Radičević’’, koji su imali priliku da se upoznaju sa radom pripadnika Policijske uprave.

Kao i uvijek osnovci su bili veoma znatiželjni, a imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala. – Meni i mojim drugarima je ovo bila zanimljiva posjeta. Najviše mi se sviđaju motori, a vidjela sam i neke vrste oružja – rekla je Jovana Kečan, učenik OŠ “Branko Radičević”.

Ova aktivnost je samo jedna u nizu koje se organizuju povodom obilježavanja 4. aprila, Dana policije Republike Srpske, rekao je načelnik Sektora policije PU Prijedor, Mario Milašin.

–  Službenici policijskih stanica Prijedor 1 i 2 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, Jedinice za podršku Prijedor i Sektora kriminalističke policije prezentovali su učenicima  materijalno – tehnička sredstva i opremu, koja se koriste tokom obavljanja redovnih policijskih zadataka – dodao je Milašin.

“Dan otvorenih vrata” za osnovce organizovan je i u Policijskoj stanici Kozarska Dubica, te Policijskoj stanici Novi Grad.

M.Šodić

 

 

 

 

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!