Svetog Arhangela Mihaila, svoju krsnu slavu, proslavili su službenici Policijske uprave Prijedor. Obilježavanje je počelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen ploču na kojoj su upisana imena pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS, koji su poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

– Sa dužnim poštovanjem mi moramo svaki dan da se sjećamo, a naročito na ove za nas značajne datume, 782 poginula pripadnika MUP-a RS – poručio je načelnik PU Prijedor Dalibor Ivanić. Vijence je položio i direktor policije RS Darko Ćulum, koji je poručio da će policajci i dalje nastaviti sa profesionalnim, savjesnim i odgovornim obavljanjem svojih zadataka.

Obilježavanju slave prisustvovao je i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, koji je pohvalio rad policije i velik doprinos u stvaranju dobre bezbjedonosne situacije u gradu. – Bezbjednost u našem gradu, prema ocjenama svih faktora je na veoma visokom nivou.  To stvara uslove za dalji mirni razvoj zajednice – naveo je Đaković, koji je čestitao slavu prijedorskim policajcima.

Ovom prilikom uručene su službene legitimacije za trojicu penzionisanih pripadnika MUP-a RS, kao znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos policijskom radu.

Z.J.

PrethodniKOŠARKA: 29 KOŠEVA SRĐANA STAKIĆA PROTIV ZVORNIČANA (VIDEO)
SlijedećiSUTRA SKRAĆENO RADNO VRIJEME VIDEO)