18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

PUTEVI PROHODNI, ZIMSKE SLUŽBE SVAKODNEVNO NA TERENU (VIDEO)

Najnovije vijesti

Snijeg koji je sinoć opet počeo da pada, nije iznenadio zimske službe na području Prijedora. Bez obzira na padavine, putevi su prohodni i saobraćaj se odvija bez zastoja, u skladu sa zimskim uslovima.

Radenko Crnogorac, direktor preduzeća “Prijedorputevi”

Radenko Crnogorac, direktor preduzeća “Prijedorputevi”, rekao je da su svi magistralni i regionalni putevi prohodni, te da su ekipe zimske službe svakodnevno na terenu. Dragan Petrović, šef zimske službe “Komunalnih usluga”, rekao je da su ekipe zadužene za čišćenje trotoara i ulica od jutros na terenu, te da su snijeg dočekali sa dovoljnom količinom mehanizacije, soli i radnika.

Kako bi nastavili normalno funkcionisati, očekuje se da svi pomognu u čišćenju snijega. Darko Avramov, šef Odsjeka komunalne policije grada Prijedora, pozvao je građane, vlasnike i korisnike zgrada i poslovnih prostora da, u skladu sa gradskom Odlukom o komunalnom redu, očiste snijeg ispred svojih ulaza i radnji, kao i sa trotoara ispred objekata.

U “Elektrodistribuciji” Prijedor su nam rekli da saniraju kvarove na dalekovodima koji se nalaze na ovim područjima: Ljubija, Rasavci, Brdo, Jugovci, Hambarine, Busnovi, Tomašica, Konjevići.

Put do Kozare je prohodan. Na krajiškoj ljepotici visina snijega je 55 cm. Radno vrijeme skijališta od danas do 17. februara: noćno skijanje svako veče na velikoj stazi je u terminu od 18.30 do 21.30 časova. Dnevno skijanje sutra, u četvrtak i petak na obje staze je od 13.00 do 16.00 časova. Za vikend u dnevnom terminu rade obje velike staze i dječija od 10.00 do 16.00 časova.

M.Stegić

foto: Giga