Snijeg koji je sinoć opet počeo da pada, nije iznenadio zimske službe na području Prijedora. Bez obzira na padavine, putevi su prohodni i saobraćaj se odvija bez zastoja, u skladu sa zimskim uslovima.

Radenko Crnogorac, direktor preduzeća “Prijedorputevi”

Radenko Crnogorac, direktor preduzeća “Prijedorputevi”, rekao je da su svi magistralni i regionalni putevi prohodni, te da su ekipe zimske službe svakodnevno na terenu. Dragan Petrović, šef zimske službe “Komunalnih usluga”, rekao je da su ekipe zadužene za čišćenje trotoara i ulica od jutros na terenu, te da su snijeg dočekali sa dovoljnom količinom mehanizacije, soli i radnika.

Kako bi nastavili normalno funkcionisati, očekuje se da svi pomognu u čišćenju snijega. Darko Avramov, šef Odsjeka komunalne policije grada Prijedora, pozvao je građane, vlasnike i korisnike zgrada i poslovnih prostora da, u skladu sa gradskom Odlukom o komunalnom redu, očiste snijeg ispred svojih ulaza i radnji, kao i sa trotoara ispred objekata.

U “Elektrodistribuciji” Prijedor su nam rekli da saniraju kvarove na dalekovodima koji se nalaze na ovim područjima: Ljubija, Rasavci, Brdo, Jugovci, Hambarine, Busnovi, Tomašica, Konjevići.

Put do Kozare je prohodan. Na krajiškoj ljepotici visina snijega je 55 cm. Radno vrijeme skijališta od danas do 17. februara: noćno skijanje svako veče na velikoj stazi je u terminu od 18.30 do 21.30 časova. Dnevno skijanje sutra, u četvrtak i petak na obje staze je od 13.00 do 16.00 časova. Za vikend u dnevnom terminu rade obje velike staze i dječija od 10.00 do 16.00 časova.

M.Stegić

foto: Giga

PrethodniU SUDARU S RENOOM POVRIJEĐEN BICIKLISTA
SlijedećiKOŠARKA: “STUDENTI” SLAVILI U PRIJEDORU (VIDEO)