Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

RASVIJETLJENE TRI TEŠKE KRAĐE

NAJNOVIJE VIJESTI

  Prijedorska policija će protiv lica A.DŽ. iz ovog grada podnijeti izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu zbog počinjene dvije teške krađe kojima je pričinio materijalnu štetu od 2.000 KM.
U saopštenju iz prijedorske Policijske uprave navodi se da je policija došla do saznanja da je lice čiji su inicijali A.DŽ. iz Prijedora u martu počinilo dva krivična djela teške krađe.

“Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni A.DŽ. počinio krivična djela u dva marketa u Prijedoru, tako što je tokom noći nasilnim putem ulazio u prodajni prostor odakle je otuđivao novac i cigarete”, navodi se u saopštenju.

Prijedorska policija je rasvijetlila i krivično djelo teška krađa koja je počinjena u noći sa 9. na 10. jun u jednom ugostiteljskom objektu u Prijedoru, a protiv osumnjičenog čiji su inicijali DŽ.B. iz Sanskog Mosta biće podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu.

“Utvrđeno je da je izvršilac ovog krivičnog djela lice koji je time pribavio protivpravnu imovinsku korist od 825 KM, otuđivši iz ugostiteljskog objekta novac i manju količinu cigareta”, ističe se u saopštenju Policijske uprave Prijedor.

izvor: Srna

foto: Ilustracija