„Regeneracija“ pobjednik “Šodan kupa 2018” (video)

U organizaciji Karate kluba “Šodan” iz Prijedora, održan je jubilarni 20. međunarodni “Šodan kup”. Nakon uručenja zahvalnica, učesnike i goste, u ime domaćina, pozdravio je Rajko Vučićević, predsjednik i trener KK “Šodan” Prijedor.

-Grad Prijedor podržava sportske kolektive, a među njima i Karate klub “Šodan”. Zadovoljstvo je ugostiti oko 500 takmičara iz klubova Republike Srpske, Federacije BiH i okruženja. Svi učesnici su pobjednici, jer se bave sportom – istakao je Milenko Ðaković, gradonačelnik Prijedora.

Epitet najuspješnije ekipe u generalnom plasmanu ponijeli su takmičari Karate kluba “Regeneracija” iz Velike Kladuše. Drugoplasirani je klub “Rajko Crnobrnja-Gligo” iz Novog Grada, a treći banjalučki “Sinđelić”. Rezultati domaćeg „Šodana“, zbog najvećeg broja predstavnika, nisu bodovani.

Najuspješniji takmičari bili su Suad Sadiković i Kanita Okanović iz “Regeneracije”, te Imana Dudžić iz kluba “Jion Peb” iz Bihaća. Sadiković očekuje i odlazak na Olimpijadu. Uz takmičare i treneri ističu uspješnu organizaciju takmičenja, a obećali su dolazak i na naredni kup.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!