Susretima 1. kola počelo je takmičenje u okviru Regionalne fudbalske lige Republike Srpske, grupa Zapad. Klubovi, reprezenti grada Prijedora se nisu proslavili i u tri meča osvojili su tek bod.

U svom debitantskom nastupu Fudbalski klub „Sloga“ iz Saničana je na stadionu „Poljana“ kraj Bereka igrala neriješeno, 1:1, protiv ekipe „Kladara“. Gosti su vodeći gol postigli iz sumnjivog jedanaesterca u 19. minutu. U nastavku „Sloga“ je imala više od igre i golom Nemanje Torbice, u 81.  minutu izjednačila.

U Kostajnici je bilo sedam golova. Domaći „Partizan“ je rezultatom 4:3 savladao Omladinski fudbalski klub „Brdo“ iz Hambarina. Gosti su  golom Adnana Deumića došli u vođstvo u 7. minutu,  a nakon tri minuta, iz jedanaesterca je izjednačio Stevo Kovačević. Benjamin Delismajlović je u 56. minutu povisio rezultat na  2:1, a  u 62. minutu za 3:1 pogađa Stevo Kovačević. Minut kasnije gol za 3:2 pogodio je Vahid Karupović.  Izjednačenje 3:3 uslijedilo je u 68. minutu kad je strijelac bio bivši igrač „Rudar Prijedora“ Haris Harambašić.

Tri boda „Partizanu“ donio je najbolji  akter meča trećim golom u 79. minutu.

FK „Kotor Varoš“ je na svom terenu, rezultatom 1:0, pobijedio ekipu Fudbalske sportske asocijacije.

U narednom kolu „Brdo“ je domaćin ekipi „Lijevča“ iz Nove Topole.  Fudbalska sportska asocijacija Prijedor dočekuje „Ravan“ iz Međeđe dok je „Sloga“ gost Fudbalskog kluba „Milan“ iz Kosijereva.

M.Bogun

PrethodniPOPULARNE USLUGE TREĆIM LICIMA (VIDEO)
SlijedećiPU PRIJEDOR – STANJE BEZBJEDNOSTI DOBRO I STABILNO (VIDEO)