21.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

REGIONALNA FUDBALSKA LIGA SRPSKE: PORAZ DO PORAZA

Najnovije vijesti

U 19. kolu Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, ekipe grada Prijedora doživjele su poraz.

Na stadionu „Vedro polje“ u Hambarinama, umjesto slavlja OFK “Brdo” – tuga, slab fudbal i zaslužena pobjeda FK “Čelinac” od 2:0.

Koban za izabranike trenera Amira Kaltaka bio je dvostruki strijelac Vitomir Babić koji je vodeći gol postigao pred kraj prvog poluvremena. Iako je “Brdo” u drugom dijelu meča zaigralo angažovanije, u 70. minuti “old tajmer” gostiju Babić postiže gol za konačnih 2:0.

U korektnoj utakmici, šestorica gostujućih igrača je “požutjela”. Delegat i kontrolor suđenja Zoran Vujat igru domaćih ocijenio je četvorkom, a gostiju šesticom. Ponašanje 50 navijača ocijenio je jedinicom. Jedan od portala objavio je da se meč igrao pred 1.000 navijača.

Za OFK “Brdo” meč su počeli: Čaušević, Đug , Miljević, Stegić , Selimović, Aleksić, Sarhatlić, Šakić, Gredelj, Ibričić i H. Kaltak. Na klupi su bili: Ne. Musić, De. Mujadžić, Mešić, Borovac, Kljajić, Ri. Musić i Am. Mujadžić. Ovim porazom, OFK “Brdo” je sa šeste pozicije palo na deveto mjesto.

OFK “Lauš” u Banja Luci je, rezultatom 1:0, pobijedio FSA Prijedor.

Pozitivna igra domaćina ocijenjena je sedmicom, a gostiju šesticom dok je ponašanje navijača domaćina bilo za jedinicu.

Za FSA igrali su: Milinković, Rečević, Bilaković, Runić, Galonja, Stević, Mršić (od 75. min. Ikanović), Čulić, Šunić, Škrbić, St. Mikić. Na klupi je bio i Boris Šorga. FSA je deveti tim Lige.

“Partizan” iz Kostajnice u Prijedoru je sa visokih 5:0 porazio “Gomjenicu”. Za tim “Gomjenice” igrali su: Vasiljević, Dragić, Tadić, Draganić, Kreća (od 50. min. Grbić), Stojić, Davidović (Knežević), Đurkić, Čorokalo, Mijatović (od 46. min. Radanović). Tim je vodio Igor Mršić.

Pozitivna igra gostiju ocijenjena je devetkom, “Gomjenice” sedmicom. Domaći navijači dobili su četvorku.

“Gomjenica” je posljednja, 115. na tabeli.

U narednom kolu “Brdo” je gost lidera “Dubrave”, a FSA Prijedor domaćin “Gomjenici”.

M.Bogun

foto: M. Bogun i Giga