Nacionalni park „Kozara“ kraju privodi još jednu uspješnu godinu. Broj posjetilaca koji dolaze da uživaju u svemu onome što nudi „krajiška ljepotica“ svake godine je sve veći.

-Mi smo do prije par godina imali godišnju posjetu koja se kretala između 70.000 i 80.000 posjetilaca. A prošle godine smo prvi put prevalili „čarobnu“ brojku od 100.000 posjetilaca. I već ove godine smo oborili taj rekord, jer je broj ljudi koji dolaze veći od 120.000 – navodi Dragan Romčević, direktor NP „Kozara“.

Ta brojka će tek da raste, s obzirom da je skijaška sezona tek počela, prognoze ukazuju da je pred nama snježna zima. Konstantno se radi i na osmišljavanju novih i unapređenju postojećih sadržaja. Tako će od naredne godine na svoje doći i zaljubljenici u adrenalinske sportove.

-Radi se o adrenalinskom avantura parku, koji će se nalaziti pored skijališta. Biće tu park za odrasle, ali i mali avantura park za djecu. I mi očekujemo da će svi radovi na njemu biti završeni u aprili ili maju naredne godine – dodao je Romčević, naglasivši da će to privući još veći broj posjetioca.

Z.J.

foto: Giga

PrethodniPODSTICAJI SAMOZAPOŠLJAVANJU: OBUKA ZA 35 KANDIDATA (VIDEO)
SlijedećiPORAZ ŽKK „MLADOST“ U TREBINJU