22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

Repertoar kina “Kozara” od 10 – 15. maja 2019. godine

Najnovije vijesti

Ugly Dolls  3D – sinhronizovan

Termin – od 10.-15.05. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –88 minuta

Žanr – Animirani

Uloge –Kelly Clarkson, Nick Jonas, Jenelle Monae

Režija – Kelly Asbury

U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.

Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao

Termin – od 10.-15.05. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –110 minuta

Originalni naziv filma  – Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Žanr – Triler, biografija

Uloge –Zac Efron, Lily Collins, John Malkovich, Kaya Scodelario

Režija – Joe Berlinger

Zac Efron igra Teda Bundya, najozgloglašenijeg serijskog ubicu na svijetu. Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje djevojke Elizabeth (Lily Collins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bundya, ali ga je na kraju predala policiji.

Kada se našao u pritvoru, Bundy izvodi veoma smio bjeg, poslije kojeg biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bundy skoro da će izbjeći smrtnu kaznu, ali na kraju je ipak osuđen na istu. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak svijeta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodjela..