5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

Repertoar kina “Kozara” od 23 – 29. maja 2019. godine

Najnovije vijesti

Aladin 3D – sinhronizovan

Termin – od 23.-29.05. u 18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –128 minuta

Žanr – Avantura

Originalni naziv filma – Aladdin  3D

Uloge –Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud,

Režija – Guy Ritchie

Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika “Aladin” zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz lampe koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.

Pustolovini poznatih junaka pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.

Brightburn

Termin – od 23.05.-29.05. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –90 minuta

Žanr – Horor, SF

Originalni naziv filma –Brightburn

Uloge –Elizabeth Banks, Meredith Hagner, David Denman

Režija – David Yarovesky

Nakon teške borbe s neplodnosti, Torijin san o majčinstvu ostvaruju se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli – pametan, talentovan, znatiželjan uotkrivanju svijeta. No kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!