Repertoar kina “Kozara” od 30.avgusta – 5.septembra 2018. godine

Ringe ringe raja – sinhronizovan

Termin – 30.08.-05.09. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 90 minuta

Žanr – Animirani

Originalni naziv filma –Duck Duck Goose

Uloge – Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim

Režija – Christopher Jenkins

Peng je umišljeni gusan, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni porodične vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

 

Život i smrt Džona Gotija

Termin – 30.08.-05.09. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 112 minuta

Žanr – Drama, biografija

Originalni naziv filma –Gotti

Uloge – John Travolta, Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston

Režija – Kevin Connolly

Biografska drama o Džonu Gotiju (Travolta), italijansko-američkom lideru kriminalne porodice Gambino iz druge polovine prošlog vijeka. Priču pripovijeda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od djetinjstva u siromaštvu do uspjeha u podzemlju Njujorka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!