11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

„RUDAR“ DOČEKUJE “KOZARU“ (video)

Najnovije vijesti

U petom kolu Prve lige RS, u Prijedor stiže „Kozara“ iz Gradiške. Iz „Rudar-Prijedora“ poručuju da spremno dočekuju subotnji meč i da se nadaju nastavku dobrog niza, započetog još u prvom kolu. Da će serija dobrih rezultata biti produžena, uvjeren je Dino Sikirić, pomoćni trener prijedorskog tima.

– Očekujemo pobjedu. Znamo da nam dolazi dobra ekipa „Kozare“, naš stari rival. Dobro ih poznajemo, dobro smo se pripremali. Znamo njihove vrline i mane. Nadamo se da ćemo to iskoristiti na najbolji način i da ćemo upisati nova tri boda – rekao je Sikirić.

 „Kozara“ je ozbiljna ekipa i protiv njih se mora pružiti vrhunska igra ako se želi pobijediti, smatra igrač „Rudara“ Nemanja Matović.

– Oni su uz nas, „Alfu“ i „Krupu“, najkvalitetnije ekipa u Šampionatu. Tim su koji želi da se nadigrava i koji je dugo na okupu, što im je najveća prednost.  Moramo sa maksimalnim zalaganjem ući u utakmicu. Znamo šta nam je činiti i iskreno se nadam da ćemo stići do pobjede – rekao je Matović.

Ono što je kuriozitet je da „Kozaru“vodi nekadašnji trener „Rudara“ Nedžad Žerić. Na tom mjestu prije njega je bio sadašnji strateg „Rudara“ Igor Janković. Utakmica se igra u subotu, na Gradskom stadionu u Prijedoru, sa početkom u 17 časova. Iz „Rudara“ su pozvali sve lјubitelјe fudbala da dođu na utakmicu i podrže Klub u ostvarenju cilјa, a to je plasman u Premijer ligu.

Z. J.