5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

„Rudar“ i „Bratstvo” sutra u finalu Kupa grada (video)

Najnovije vijesti

Stadion „Poljana“ na Bereku biće mjesto finalnog okršaja „Jelen kupa grada Prijedora“. Na njemu će sutra zaigrati „Rudar-Prijedor“ i „Bratstvo“ iz Kozarca. Kapiten „Rudara“ Nemanja Marić kaže da nema opuštanja pred posljednju takmičarsku utakmicu ove sezone.

– Očekujem tešku utakmicu, jer naš protivnik je pokazao da su ozbiljna ekipa, a ako se neko potcijeni, uvijek bude neugodno – reko je Marić.

Uloga favorita slobodno može pripasti „rudarima“, ali o konačnom ishodu pitaju se i u „Bratstvu“, poručio je kapiten ovog tima Arnes Brkić. Iako je finalna utakmica najzanimljiviji događaj, ljubitelji fubala moći će da pogledaju i susret pionirske selekcije grada Prijedora i NK „Krajišnik“ iz Kladuše. Ovogodišnjim kupom zadovoljan je i prvi čovjek Gradskog fudbalskog saveza Slaviša Kralj. On se zahvalio onima koji su podržali organizaciju Kupa.

– Zahvaljujem se kompaniji „Molson Kors“, kao i Gradskoj upravi Prijedor koja uvijek stoji iza svega što radi Gradski fudbalski savez – poručio je Kralj.

Pobjednika, pored trofeja i prava nastupa u šesnaestini finala Kupa RS, očekuju i pokloni sponzora takmičenja, kompanije „Molson Kors“. Organizatori i učesnici pozivaju fudbalsku publiku da u što većem broju sutra dođu na „Poljanu“ i uveličaju finale gradskog kupa koje počinje u 18 časova. Revijalni susret pionira igra se u 16:30.

Z. Jelić