5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

„RUDAR“ IDE U DERVENTU (VIDEO)

Najnovije vijesti

Ušlo se u drugu polovinu Lige za prvaka RS. Šesto kolo igra se u subotu, a prijedorski „Rudar“ zaigraće na stadionu u Derventi. U goste idu ekipi „Tekstilac Kort“. Radi se o ozbiljnom protivniku, naglašava trener „Rudara“ Nedžad Žerić. – Očekuje nas zahtjevna utakmica. „Tekstilac“ igra veoma disciplinovanu odbranu. U napadu moramo obratiti pažnju na Perića, njihovog najboljeg strijelca, i krilnog napadača Susakovića – kaže strateg „Rudara“.

Nedžad Žerić, trener „Rudara“

Žerić u subotu neće moći da računa na povrijeđene Kukića i Popovića. Ipak, krila „zeleno-crnoj“ jedanaestorki daju dvije vezane pobjede od 4:0. Da je samopouzdanje u timu na visokom nivou, potvrdio je i Mirza Hamzabegović, čuvar mreže prijedorskog kluba. – Nas raduje da je atmosfera u timu na visokom nivou. Mislim da će svi koji izađu na teren dati svoj maksimum u borbi za nova tri boda – rekao Hamzabegović.

U „Rudaru“ ne manjka optimizma, i dok god imaju teoretske šanse, ići će na plasman u Premijer ligu. Ostaje im da se nadaju da će „Zvijezda 09“ napraviti kiks. Možda već na utakmici sa „Slavijom“.

Z. Jelić