Rudar-Prijedor u subotu protiv Kozare (video)

Utakmica trećeg kola Prve lige Republike Srpske između „Rudar-Prijedora“ i „Kozare“ iz Gradiške biće odigrana ove subote. Utakmica na prijedorskom stadionu počinje u 16 časova i 30 minuta. Fudbalski klub ,,Kozara“ do sada se pokazao kao čvrsta ekipa koja ima želјu da igra fudbal, kaže fudbaler “Rudar-Prijedora“ Nemanja Pekija.

Nemanja Pekija, fudbaler “Rudar-Prijedora“

– Igrali smo s njima u pripremnom periodu, tako da znamo njihove dobre, ali i loše strane koje ćemo morati da iskoristimo. U ekipi „Kozare“ dosta je igrača koji su prošle sezone nosili dres „Rudara“, tako da i na njih moramo obratiti pažnju. Moramo da budemo što agresivniji i da napadamo od prve minute, kako bismo došli do pobjede ove sezone – kaže Pekija.

Fudbalere „Rudar-Prijedora“ očekuje zahtjevna i teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom koji ima dobru ekipu, kaže trener „Rudara“, Nedžad Žerić.

Nedžad Žerić, trener „Rudara“

-U dobroj su seriji otvorili Prvenstvo sa dvije pobjede, maksimalno 6 bodova i sigurno su puni samopouzdanja, tako da nas i sa te strane čeka teška utakmica. Mi nismo otvorili Prvenstvo onako kako smo želјeli. U proteklom kolu smo doživjeli poraz u sudijskoj nadoknadi, tako da smo ove sedmice najviše morali raditi na psihološkom planu – objašnjava Žerić.

On je dodao da u ekipi, zbog povreda, neće biti fudbalera Kukavice i Rokvića, dok su ostali spremni i želјni dokazivanja.

I. P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!