Fudbalski klub „Rudar-Prijedor“ u utorak će biti domaćin donatorske večeri. Ideja je da se na jednom mjestu okupe dosadašnji i potencijalno budući partneri „Rudara“, kako bi saznali šta Klub može da im ponudi u smislu saradnje, rekao je direktor prijedorskog prvoligaša Boris Srdić. Ova aktivnost je nešto što je nova uprava imala u planu od trenutka preuzimanja dužnosti, dodao je on.

– Mi možemo, uz određenu nadoknadu, pružiti marketinšku promociju. Zato smo osmislili nekoliko sponzorskih paketa. Imamo tri glavna sponzora, tako da taj paket nije na raspolaganju, ali tu su paketi poput zlatnog, srebrnog ili premijum sponzora – pojašnjava Srdić.

U zavisnosti od sponzorskog paketa, „Rudar-Prijedor“ bi se obavezao na pružanje određenih komercijalnih usluga, kaže Srdić. Tako bi premijum sponzor, između ostalog, dobio brendiranu ložu, prostor na poleđini dresa ili šorcu, godišnje ulaznice, poklon-opremu Kluba, logo na web sajtu Kluba, te kontinuirano reklamiranje na oficijelnim stranicama „Rudara“ na društvenim mrežama. Već sad, dodaje Boris Srdić, postoji veliko interesovanje privatnih i javnih preduzeća i ustanova za saradnju, i to ne samo sa područja Prijedora, već i iz Banja Luke. Cjenovni raspon sponzorskih paketa kretaće se od 1.200 KM do 80.000 KM godišnje, ali spremni su prihvatiti i veće ponude, ukoliko neko pokaže takvo interesovanje, kažu u Klubu. Donatorsko veče biće održano 17. decembra u Hotelu „Prijedor“, sa početkom u 19 časova.

Z. J.

PrethodniSUTRA KONCERT „CIJELI SVIJET – JEDAN HOR“
SlijedećiSUZDRŽATI SE OD NELEGALNE UPOTREBE ORUŽJA I PIROTEHNIKE (video)