17.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

„RUDAR“ PROTIV „TEKSTILCA“ OČEKUJE TRI BODA (video)

Najnovije vijesti

Nakon kratke pauze, “Rudar-Prijedor“ na svom terenu dočekuje dobro poznate rivale, „Tekstilac“ iz Dervente. Poraz od „Krupe“ je zaboravljen, a  dodatni motiv „Rudaru“ daje pobjeda od 4:1 u Kupu BiH nad „Slavijom“, reko je pomoćni trener prijedorskog tima Dino Sikirić.

– Dobro nam je došla ova utakmica sa „Slavijom“. Dobro smo odigrali, podigli smo atmosferu i vratili se na stari kolosijek. Sutra analiziramo subotnjeg protivnika, a svi igrači biće na raspolaganju za meč. Mi, uz svo poštovanje prema „Tekstilcu“, napadamo nova tri boda – poručio je Sikirić. Da ih prvi prvenstveni poraz nije potresao, potvrđuje igrač „Rudara“ Predrag Zekanović, koji očekuje nova tri boda u subotnjem meču.

– Što se tiče igrača, okrenuli smo se narednim utakmicama. Pobjeda u Kupu dosta nam je značila zbog samopouzdanja. „Krupa“ je zaboravljena. Idemo dalje, idemo u nove pobjede ka Premijer ligi – rekao je Zekanović. Iz „Rudara“ su pozvali publiku da u što većem broju dođe na stadion, jer podrška sa tribina mnogo bi im značila u borbi za nove bodove. Utamica se odigrava u subotu, na Gradskom stadionu, sa početkom u 16 časova.

Z. J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!