2.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Novembra, 2023

(VIDEO) „RUDAR“ SE NADA POBJEDI PROTIV  „SUTJESKE“

Najnovije vijesti

U okviru 15. kola jesenjeg dijela šampinata Prve lige Republike Srpske, fudbaleri „Rudar“ Prijedora će na svom terenu igrati protiv fočanske „Sutjeske“. Nakon odličnog početka, više uzastopnih pobjeda i prvog mjesta na tabeli, ekipa „Rudara“ je izgubila kontinuitet igre i dobrih rezultata. U prošlom kolu zeleno crni su poraženi od ekipe Omarske i sa 27 bodova treći su na tabeli. Fudbaleri i uprava „Rudara“ nadaju se da će u subotu pobijediti goste, koji su sa 19 bodova 11. na tabeli i na taj način obezbijediti mogućnost ostanka u društvu najboljih u Prvoj ligi Republike Srpske. U klubu ističu da ima problema i da je utakmica protiv „Sutjeske“ prilika za novi početak.

„Čeka nas teška utakmica, a svaka naredna će nam biti još teža. Približava se kraj polusezone, teški protivnici definitivno, pogotovo ekipa koja nema šta da izgubi u subotu ovdje, može samo da dobije. Mi igramo toplo hladno, definitivno da imamo neki problem. Zadržaćemo ga za svlačionicu jer možda je bolje ne iznositi uvijek prljav veš u javnost da svi protivnici znaju gdje su vaši problemi. Kvalitet imamo, ali i nedostatke, treba izaći hrabro i odvažno i ići ka pobjedi“, kaže trener „Rudara“ Vule Trivunović.

Igrači vjeruju da mogu prevazići probleme i nastaviti niz pobjeda. „Ono što smo do sada uradili, to je već prošlost i mislim da svakako treba da analiziramo, a isto tako treba što prije da zaboravimo. Mislim da smo  kao ekipa sposobni  da sad kad je najteže pokažemo da možemo bolje jer mislim da mi drugu opciju i nemamo. Radimo kvalitetno, ali evidentno je da imamo nekih problema. Samo slogom i željom možemo to zajedno da izguramo do kraja. Mi moramo da idemo na pobjedu, moramo da dobijemo tu utakmicu da bi se nečemu nadali u budućnosti. Što se tiče  atmosfere, mi imamo stvarno dobar odnos između nas igrača, ali eto, to se nekako pokvari kad izađemo na teren. Tu je trener da analizira, pričamo non stop o tome. Utakmica protiv „Sutjeske“ je prilika za novi početak“, ističe prvotimac „Rudara“ Aleksandar Ignjatović.

                                                                                                          Z.S.