5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

„RUDAR“ U SUBOTU GOSTUJE KOD „JEDINSTVA“

Najnovije vijesti

U narednom kolu Prve lige Republike Srpske „Rudar-Prijedor“ ide u Brčko, na gostovanje ekipi „Jedinstva“. Od svih timova u Ligi, „Jedinstvo“ je najveća nepoznanica, smatra trener „Rudara“ Igor Janković.

– U prvom kolu, kad su oni dolazili u Prijedor, nije nam bilo lako. Mi smo se još tražili, ali bila je to teška utakmica. Nakon poraza koji su doživjeli protiv „Podrinja“, oni će sigurno nastojati da iz ove utakmice izvuku pozitivan rezultat. Ali mi idemo u Brčko po pobjedu – kaže Janković.

Strateg prijedorskog tima očekuje da će nastaviti sa serijom dobrih utakmica i uspjeti zadržati priključak za vodećom „Krupom“. Janković u subotnjem meču neće moći da računa na Pekiju, Milovića i Kalesića, zbog parnih „žutih kartona“. Ipak, on ne smatra da je to problem, jer ima široku klupu sa velikim brojem kvalitetnih igrača. Što se fudbalera tiče, cilj je jasan, ide se na tri boda.

– Mi pred sobom imamo cilj i polako se ka njemu krećemo. Na tom putu mnogo je prepreka, a jedna od njih je i naredni meč. Neće to biti laka utakmica, ali ja vjerujem u naš tim i očekujem da se u Prijedor vraćamo sa tri boda – poručuje igrač „Rudara“ Novica Petrović.

Utakmica sa „Jedinstvom“ igra se ove subote, sa početkom u 15 časova na Gradskom stadionu u Brčkom.

Z.J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!