„Rudar“ u subotu gostuje u Foči (video)

Prvo gostovanje u ovoj sezoni „Rudar-Prijedor“ će imati u Foči. Tamo ih čeka „Sutjeska“, koja je porazom od „Podrinja“ ušla u šampionat. Trener „zeleno-crnih“ Nedžad Žerić napomenuo je da idu kod ekipe koja igra dobro na svom terenu, te da se može očekivati tvrda utakmica.

– Ekipa je to koja igra agresivno i borbeno kod kuće. Mi moramo imati disciplinu u igri. I moramo odgovoriti brzinom, agresijom i čvrstom igrom. Tokom sedmice smo radili na ispravljanju grešaka koje smo uočili na meču sa „Drinom“ – rekao je Žerić.

On u subotu neće moći da računa na Kukavicu, te na Rokvića, koji se povrijedio na meču sa „Drinom“. U ekipu se vraća Pekija, a igraće i novajlija Mujagić, koji je došao iz bihaćkog  „Jedinstva“.  Što se igrača tiče, sve je jasno, ide se na pobjedu.

– Protivnik jeste težak, ali nadam se da ćemo popraviti realizaciju. Stigao nam je i novi igrač, kojem želim da se brzo uklopi u ekipu. U Foču ne idemo sa bijelom zastavom, već idemo po prva tri boda – poručio je igrač „Rudara“ Stefan Gavranović.

Trener „Rudara“ napomenuo je da je ekipa koju vodi mlada, puna potencijala, ali da je potrebna i doza iskustva koja  je neophodna za dobre rezultate u seniorskom fudbalu.

Z. J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!