8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

“RUDAR” U SUBOTU IGRA ZA MILICU JELIČIĆ

Najnovije vijesti

Ove subote “Rudar-Prijedor” ne igra samo za bodove, već i za Milicu Jeličić. Naime, sav prihod od ulaznica za utakmicu sa FK “Alfa Modriča” biće uplaćen za pomoć u liječenju djevojčice iz Ljeskara kojoj je dijagnostikovan tumor kičmene moždine. Predsjednik “Rudara” Darko Milunović pozvao je Prijedorčane da u što većem broju u subotu dođu na Gradski stadion i daju svoj doprinos u borbi male Milice za ozdravljenje.

– Na prijedlog naših najvjernijih navijača, odlučili smo se da sav prihod od ulaznica damo za pomoć u liječenju Milice. Bićemo najsretniji ako tribine budu popunjene – rekao je Milunović.

Što se same utakmice tiče, Igor Janković, trener “Rudar-Prijedora”, napomenuo je da ekipu iz Modriče čine kvalitetni igrači, te da je”Alfa” sebi za cilj postavila poziciju u vrhu tabele. Ipak, uvjeren je da “Rudar” može doći do nove pobjede.

– Prva dva kola su igrali kod kuće, tako da u Prijedor dolaze da se nadigravaju. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca. Mi smo ih dobro izanalizirali. Pripremali smo se kako treba i mislim da spremni dočekujemo utakmicu. Nadam se da ćemo ponoviti angažman iz prošlog kola, te da ćemo doći do nova tri boda – poručio je Janković.

On se osvrnuo i na proteklu utakmicu, rekavši da ostaje žal što nisu uzeli sva tri boda, jer je pružena kvalitetna igra, ali je realizacija izostala, a i sama “Slavija” je, po tradiciji, izuzetno čvrst protivnik. Mirza Hamzabegović, čuvar mreže “Rudar-Prijedora”, poručio je da poštuju protivnika, ali da će  sva tri boda ostati u Prijedoru.

– Igramo na domaćem terenu, tako ćemo se i postaviti od samog starta. Ukoliko budemo ponovili igru kao protiv “Slavije”, tu volju i htijenje, nova tri boda ne dolaze u pitanje – rekao je Hamzabegović i pozvao navijače da ih podrže u toj borbi. Utakmica “Rudar-Prijedor” – “Alfa Modriča” igra se u subotu na Gradskom stadionu, sa početkom u 17.30 časova.

Z. J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!