Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

„RUDARI“ DOČEKUJU „SOKOLOVE“

NAJNOVIJE VIJESTI

I ove subote fudbaleri „Rudar Prijedora“ igraće na svom terenu, gdje im u goste dolazi uvijek neugodna „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva.

Zlatko Jelisavac, trener prijedorske ekipe, kaže da osma pozicija na tabeli koju zauzimaju gosti, ne smije da zavara nikoga.

jelisavac-i-petrovic
– „Slavija“ je kvalitetna ekipa, sa dosta dobrih pojedinaca, a vodi ih Milomir Odović, jedan od naših najiskusnijih trenera. Mi ćemo nastojati da nastavimo niz dobrih utakmica, i pokažemo ono što je i do sada krasilo našu igru, a to je odgovornost i disciplina – rekao je Jelisavac.

On neće moći u subotu da računa na Davidovića, zbog suspenzije, i na Majdanca, kojeg muči alergija. I igrač Novica Petrović, ističe da je pred njegovom ekipom teška utakmica.

– Ne sumnjam u nas, i ako pokažemo dosadašnji nivo igre mislim da ćemo pred našom publikom doći do nova tri boda – rekao je Petrović.

U „Rudaru“ očekuju da će navijači u subotu u velikom broju, u 14.30 časova, doći da podrže svoj klub, koji se trenutno nalazi na drugoj pozicije prvoligaške tablice.
pripremio: Z.J.