Prijedorski Rudar počeo je već pripremati ekipu koja bi sledeće sezone trebalo da pokuša osvojiti titulu šampiona Republike Srpske. Uprava kluba je pred krajiški derbi s Borcem ponudila nove ugovore Milanu Šakiću, Drašku Loliću, Ervinu Ćatiću, Stefanu Gavranoviću i Ognjenu Davidoviću, na predlog trenera Zlatka Jelisavca.

-Tokom ove sezone imali smo cilj da stabilizujemo klub i da stvorimo kostur ekipe koja bi, uz nekoliko pojačanja u svim linijama, sledeće godine imala dobre šanse da napadne titulu. Uspjeli smo u obe namjere, pošto je klub stao na noge, a trenutno imamo dobar izbor mladih igrača, naše dijece i momaka iz regije. To znači da nećemo čekati početak naredne sezone i tada popunjavati ekipu, već ćemo sa formiranim timom ući u pripreme – istakao je Jelisavac.

Iz sadašnjeg igračkog kadra Rudar će da zadrži 12 do 14 fudbalera, a ostatak ekipe popuniće pojačanja.

-Uz Šakića, Lolića, Ćatića, Gavranovića i Davidovića, koje želimo da zadržimo, nekoliko igrača imaju ugovore odranije, a još neki će dobiti ponude da ostanu u klubu. Tu se radi o grupi od 12 do 14 fudbalera, naravno njihov ostanak ne zavisi samo od kluba, već i od njihovih planova, ali ključno je da na vreme počnemo definisati sastav ekipe koja bi mogla ispratiti ambicije kluba – jasan je strateg Prijedorčana.

izvor: EuroBlic

 

PrethodniNA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU U DOBOJU OŠ “PETAR KOČIĆ” OSVOJILA PRVO MJESTO
SlijedećiLUSIJA KIMANI DEHIDRIRALA, POMOĆ JOJ UKAZANA NAKON TRKE (VIDEO)