12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

“RUDARI” PRAVE ŠAMPIONSKI TIM ZA IDUĆU SEZONU

Najnovije vijesti

Prijedorski Rudar počeo je već pripremati ekipu koja bi sledeće sezone trebalo da pokuša osvojiti titulu šampiona Republike Srpske. Uprava kluba je pred krajiški derbi s Borcem ponudila nove ugovore Milanu Šakiću, Drašku Loliću, Ervinu Ćatiću, Stefanu Gavranoviću i Ognjenu Davidoviću, na predlog trenera Zlatka Jelisavca.

-Tokom ove sezone imali smo cilj da stabilizujemo klub i da stvorimo kostur ekipe koja bi, uz nekoliko pojačanja u svim linijama, sledeće godine imala dobre šanse da napadne titulu. Uspjeli smo u obe namjere, pošto je klub stao na noge, a trenutno imamo dobar izbor mladih igrača, naše dijece i momaka iz regije. To znači da nećemo čekati početak naredne sezone i tada popunjavati ekipu, već ćemo sa formiranim timom ući u pripreme – istakao je Jelisavac.

Iz sadašnjeg igračkog kadra Rudar će da zadrži 12 do 14 fudbalera, a ostatak ekipe popuniće pojačanja.

-Uz Šakića, Lolića, Ćatića, Gavranovića i Davidovića, koje želimo da zadržimo, nekoliko igrača imaju ugovore odranije, a još neki će dobiti ponude da ostanu u klubu. Tu se radi o grupi od 12 do 14 fudbalera, naravno njihov ostanak ne zavisi samo od kluba, već i od njihovih planova, ali ključno je da na vreme počnemo definisati sastav ekipe koja bi mogla ispratiti ambicije kluba – jasan je strateg Prijedorčana.

izvor: EuroBlic