Na Gradskom stadionu u četvrtfinalnoj utakmici, sutra, se sastaju domaćin FK “Rudar-Prijedor” i BH Premijerligaš FK “Krupa” iz Krupe na Vrbasu. Iz tabora “Krupe” ne kriju da su zadovoljni žrijebom i s obzirom na trenutno stanje, odnosno to da su premijerligaši, a da je Rudar član Prve lige, preuzeli su ulogu favorita.

-Rudar je u vrhu Prve lige Republike Srpske i ima dobre i talentovane igrače, pa ćemo morati da damo svoj maksimim kako bi prošli u polufinale, što bi bio najveći uspjeh u istoriji našeg kluba. A to nam i jeste cilj”, rekao je Starčević.

Trener Prijedorčana Zlatko Jelisavac je svjestan da je Krupa veliki favorit za prolaz u polufinale.

-Kup takmičenja uvijek imaju poseban draž i nose faktor iznenađenja. Pred nama su dvije lijepe utakmice sa timom iz vrha Premijer lige BiH, tu nepoznanica nema jer odlično poznajemo ekipu iz Krupe na Vrbasu jer smo prošle godine igrali u Kupu Republike Srpske. To je ujedno i pokazatelj da vidimo gdje smo mi u ovom trenutku u odnosu na elitu bosanskohercegovačkog fudbala. Želimo da vidimo da li smo na pravom putu jer želimo da se vratimo u najviši rang”, izjavio je Jelisavac.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu sutra, (srijeda) u 13.00 časova.

KV

PrethodniU TOKU RADOVI NA ZATVARANJU VANJSKOG DIJELA TRŽNICE (VIDEO)
SlijedećiOBAVJEŠTENJE IZ ELEKTRODISTRIBUCIJE PRIJEDOR