12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

RUDARSKE SPORTSKE IGRE: NAJBOLJI FUDBALERI EKIPE POVRŠINSKI  KOP

Najnovije vijesti

Tradicionalni fudbalski turnir u malom fudbalu, povodom praznika rudara Republike Srpske, Svete velikomučenice  Varvare, završen je sinoć u Dvorani „Mladost“. U finalu su se sastale ekipe „Površinski kop“ i „Direkcija“ .

mali_fudbal_finalisti

Rezultatom 2:1 slavila je ekipa „Površinski kop“.

Strijelci su bili Nebojša Kečan i Saša Josipović, a pogodak za Direkciju je postigao Zoran Pecalj.

U pobjedničkom timu igrali su: Zoran Tambić,  Saša Kukolj, Saša Objedović, Nebojša Kečan, Zoran Paspalj, Bojan Jelić, Dragan Pušac, Dario Jazić, Saša Josipović i Žarko  Knežević.

Sudije Duško Pekija i Dino Sikirić odlično su vodile ovaj  i predhodne susrete.

mali_fudbal_pobjednicka_ekipa_mali_fudbal

Na svečanosti proglašenja najuspješnijih  priznanje za najboljeg igrača i najefikasnijeg strijelca primio je Nebojša Kečan, a Zoran Tambić je najbolji golman. Drugoplasirana je ekipa „Direkcije“, treći tim „GMS“ i četvrto „Održavanje“.

mali_fudbal_pehar

Priznanja najuspješnijim uručio je Slobodan Ličina.

mali_fudbal_jelaca

Učesnike  ove svečanosti pozdravio je Mladen Jelača, direktor Arcelor Mittala. Zahvalio se svim na učešću i istakao da su sportski susreti , nakon  svečane akademije, s razlogom , bili kruna obilježavanja 100 godina rudarstva u gradu na Sani.

Saša Kukolj, predsjednik sindikalne organizacije  Arcelor Mitalla istakao je zadovoljstvo nakon sedmočasovnih takmičenja u Dvorani „Mladost“. Posebno se zahvalio  kolegama radnicima i  fudbalskim i rukometnim veteranima koji su uveličali ovogodišnje rudarske sportske susrete.

Izostalo je učešće dama na ovogodišnjim rudarskim sportskim susretima.

Učesnici su se zahvalili na organizaciji manifestacije. Pohvale idu i na račun zaposlenih u JU „Dvorana Mladost“.

M.Bogun