Prijedorčanke su gostovale u Bihaću i tamo su slavile rezultatom  36:27, poluvrijeme 18:14 za „Miru“. U pobjedničkom timu „Mire“  Dragana Mutić je postigla devet, a Tea Sladaković sedam golova. Po šest golova postigle su Duška Tintor i pojačanje „Mire“ Božena  Ćutuković.  Jelena Mutić je pobjedi doprinjela sa četiri gola. U listu strijelaca su se upisale Milica Veselinović, Anja Suvajac, Ana Perišić i Dragica Gligorević. Uz golmane Mariju Gligorević i Magdalenu Pantoš u timu „Mire“ igrale su Milica Bilbija i Una Pjević.

U okviru priprema za start Premijer lige BiH najavljen za 23. septembar,  rukometašice „Mire“ odigrale su tri test meča. Na  turniru u Prijedoru, rukometašice „Vukovara“, članice Druge lige Hrvatske  rezultatom 18:17 pobijedile su domaću „Miru“. U zanimljivom meču „Mira“ je rezultatom 28:23 savladala ekipu premijerligaša BiH  „Bihaća“.

Trener „Mire“ Ljubica Ivetić zadovoljna je dosadašnjim djelom priprema, a ohrabruje je što je nakon povrede, sa treninzima počela i Dragana Dojčinović. U posljednjem test meču „Mira“ očekuje susret protiv „Knežopoljke“ iz Kozarske Dubice.

M.Bogun

PrethodniOBILJEŽENA 25. GODIŠNJICA OD FORMIRANJA OMARSKOG BATALJONA (VIDEO)
SlijedećiODBOJKAŠICE “MAKARSKE” PREJAKE ZA “INOVU” I “PRIJEDOR”