Rukometašice Mire, sinoć su rezultatom 38:37 pobjedile ekipu „Ilidže“ i sa ranije posljednje pozicije dospjele na osmo mjesto Premijer lige BiH. Nakon šestog izjednačenja „Mira“ je u 11. minutu imala tri gola viška, a na odmor se otišlo pri rezultatu 18:18.

„Mirine“ djevojke su u nastavku imale stalno vođstvo sve do 56. minuta, kad je na semaforu bilo 38:32. Ilidžanke su serijom od pet golova, u tri posljednja minuta, uspjele izboriti minimalni poraz 37:38.

U pobjedničkoj ekipi „Mire“ Duška Tintor i Božana Ćutković postigle su po deset, Tea Sladaković šest, Jelena Mutić pet, Una Pjević četiri, a Dragana Mutić tri gola. Marija Gligorević je imala devet, a Magdalena Pantoš jednu odbranu. Još su igrale: Šejla Ganić, Anja Suvajac, Dragica Gligorević, Milica Ćorić, Milica Bilbija i Ana Perišić.

Iako su u pojedinim djelovima igre „Mirine“ djevojke imale četiri pet golova viška, trener ŽRK „Mira“ Ljubica Ivetić, zadovoljna je pobjedom s golom razlike. Rukometašice „Mire“ u narednom koplu gostuju u Bihaću i žele pobjedu.

M.Bogun

PrethodniZA 10 MJESECI 100 SLUČAJEVA NASILJA U PORODICI (VIDEO)
SlijedećiSUPERIORAN FINIŠ RK „PRIJEDOR“ (VIDEO)