Rukometašice  “Mire“ u susretu  4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, sinoć su u Prijedoru rezultatom 37:33 pobjedile novajlije u Ligi, Rukometni  klub “Hadžići Dido grup”. Nakon tri izjednačenja, Prijedorčanke su od  osmog minuta dominirale igrom, a na odmor su otišle sa sedam golova viška 14:7. Prijedorčanke su u nastavku zaigrale Kolo Kozarsko i u 37. minuti imale prednost od 11 golova, 26:15. Posljednjih 20 minuta osjetio se nedostatak snage i koncentracije mladom timu “Mire“, a gošće su to iskoristile i ublažile poraz za konačan rezultat 37:34 za „Miru”. Kobne za gošće bile su sestre Mutić koje su od 37, zajedno postigle 17 golova.

U timu “Mire” Jelena Mutić i Božana Ćutković su postigle po devet golova, Dragana Mutić osam, Tea Sladaković pet, Duška Tintor tri, Ana Perišić dva i Una Pjević gol. Marija Gligorević je imala 15 odbrana. U timu “Mire” još su bile: Magdalena Pantoš, Šejla Ganić, Anja Suvajac, Dragica Gligorević, Milica Ćorić i Milica Bilbija.

Trener “Mire” Ljubica Ivetić, zadovoljna je prvom prvenstvenom pobjedom, ali ne i igrom tima.  U narednom kolu “Mira” je gost “Krivaje” iz Zavidovića.

M.Bogun

PrethodniPRVENSTVO TENIS KLUBA “DR MLADEN STOJANOVIĆ” (FOTO i VIDEO)
SlijedećiSVAKI ŠESTI STANOVNIK U BIH JE GLADAN (VIDEO)