Rukometašice „Mire”, rezultatom 41:20, u Prijedoru su deklasirale ekipu “Hrasnice” iz Ilidže. U susretu 2. kola Premijer lige BiH za rukometašice, gošće su ravnopravan protivnik bile tek četiri minuta, kad su imale rezultat 2:2.

“Mirine” djevojke su serijama od tri do četiri pogotka “pregazile” gošće i prvo poluvrijeme riješile rezultatom 24:9. Stečenu prednost su održavale do kraja susreta za 19 golova viška i rezultatom 41:19. Jelena Mutić, strijelac 10 golova, proglašena je za najbolju igračicu u timu “Mire”. Azra Bašanović je postigla 12 golova, Duška Tintor devet, Dragana Mutić četiri, Tea Sladaković tri, Branka Majstorović dva, a u listu strijelaca se upisala i Milica Bilbija. Za 34 minuta, Bogdana Sekulić je imala 20 odbrana. Sa 11 odbrana, doprinos trijumfu “Mire” dala je Marija Gligorević.

Još su igrale: Neira Karagić, Anja Suvajac, Dragica Gligorević i Sanja Vukman. Sa tri boda, 72 postignuta i 53 primljena gola, “Mira” je četvrta na tabeli. U narednom kolu izabranice Darka Gligorevića gostuju kod pretposljednje ekipe Lige, “Jedinstva” u Brčkom.

 

M.Bogun

PrethodniFudbaleri “Rudar-Prijedora” protiv “Slobode” osvojili bod
SlijedećiPriredba zahvalnosti ženama na selu (video)