Udruženje građana „ŠA Fest“, koje okuplja drugare prerano preminulog Dalibora Popovića Mikše, raspisalo je konkurs za dodjelu stipendije za studente fakulteta likovnih umjetnosti. Goran Krivić, predsjednik ovog udruženja, kaže da je namjera da se podrže talentovani i vrijedni umjetnici.

– Kao što smo donirali saksofon Muzičkoj školi “Savo Balaban”, tako smo održali obećanje da ćemo dio prihoda koji je ostvaren prodajom karata i pića, izdvojiti u Fond Dalibora Popovića Mikše  za podršku mladim umjetnicima. Konkurs za ovu stipendiju raspisan je za studente druge, treće i četvrte godine fakulteta likovnih umjetnosti – dodao je Krivić.

Dok sabiraju utiske sa ovogodišnjeg „ŠA Festa”, Mikšini drugari vrijedno rade na pripremama za naredni fest, koji će biti održan 31. jula i 1. avgusta u Ljetnoj bašti.

– Što je najvažnije, uspomena na Mikšu i dalje živi. Osim muzičkih večeri, u planu je mnogo detalja i iznenađenja za sve koji budu dio ovog festivala – rekao je Krivić.

Više detalja o ovom konkursu zainteresovani mogu pronaći na veb stranici www.shafest.com kao i na fejsbuk stranici “ŠA Festa”.

M. Šodić

PrethodniRepertoar kina “Kozara” od 7. do 13. novembra 2019. godine
SlijedećiPOGODNOSTI BANJSKO-KLIMATSKOG LIJEČENJA ZA 510 PENZIONERA (video)