Osveštanjem novoizgrađenih prostorija i svečanim ručkom priređenim u tu čast, lovci Lovačkog udruženja “Ljubija’’ sekcije “Volar”,  juče su proslavili završetak radova na izgradnji lovačkog doma.

Bojan Becner, predsjednik LU “Ljubija’’ rekao je da se lovci sa područja Volara mogu ponositi jednim lijepim objektom koji su sagradili vlastitim snagama. – Ova će kuća biti od koristi i za naše članove i lovce u okruženju kao i za mještane koji mogu koristiti ovaj objekat koji je višenamjenski – rekao je Becner.

Mirko Mudrinić, predsjednik Skupštine LU “Ljubija’’ istakao je da je sekcija “Volar” jedna od vrlo dobro organizovanih i najbrojnijih sekcija na ovom području. On je podsjetio da sekcija “Volar” trenutno broji 37 od ukupno 195 članova koliko ih je trenutno na spisku LU “Ljubija’’.

U ovom Udruženju ističu da ih raduje i podmladak kojih iz godine u godinu ima sve više i na koje se, kako kažu, računa da nastave tradiciju čuvanja i obnavljanja lovišta i svakako druženja koje karakteriše lovce.

P.Š.

PrethodniNACRT ZAKONA O FONDU SOLIDARNOSTI – U ČETVRTAK JAVNA RASPRAVA
SlijedećiPORAST BROJA ZAHTJEVA ZA RAZVODOM BRAKA (VIDEO)