Saopštenje za javnost JZU Bolnice „ Dr Mladen Stojanović“ Prijedor

Obavještavamo javnost da je jutros u 7 časova u našoj ustanovi na Odjelјenju za izolaciju od poslјedica COVID-a 19 preminuo pacijent V.M., muškog pola, rođen 1941. godine, koji je u našoj ustanovi liječen od 26.03.2020.g., kada mu je i potvrđena infekcija korona virusom.

Kod pacijenta su bili prisutni teški komorbiditeti, te je i pored svih preduzetih mjera liječenja došlo do smrtnog ishoda. 

Uz saučešće porodici, pozivamo sugrađane da se pridržavaju te poštuju mjere Štaba za vanredne situacije grada Prijedora, kako bi svi zajedno doprinijeli zaustavlјanju  širenja ove bolesti.

                                                                                   v.d. direktor

                                                                    Prim.mr.sci.dr Mirko Sovilј

4 Comments

 1. dušan

  8. Aprila 2020. at 2:33

  Ovaj vječiti v. d. direktor Bolnice Mirko Sovilj ne zna se podpisati jer ako je magistar medicine, onda ne ide primarijus magistar doktor. već se upotrebljava samo doktor Mirko Sovilj. Al pošto Sovilj nema zvanje doktora nauka, već je samo obični ljekar onda znamo svi gdje se stavlja doktor medicine – od zada!. Taj isti Sovilj već godinama predaje na Višoj medicinskoj školi mladim djevojkama o čistoći, a Bolnica Prijedor je umazana do koljena, pa ta njegova etika vaši samo za grad Prijedor jer partija određuje da li je Sovolj doktor sa prednje ili zadnje strane….

  • Dubravka

   8. Aprila 2020. at 7:52

   Ala Dusane al lupas, dosta vise i tebe! Svi su ljekari dr, i to ide ispred imena. Mani se vise lupetanja! Ti si neznalica i sa prednje i sa zadnje strane

  • Ana

   8. Aprila 2020. at 15:12

   Dusane, pise se potpisati a ne podpisati. Nisi ni ti bas pismen!

 2. dušan

  8. Aprila 2020. at 13:10

  Draga Dubravka nisam neznalica kao vi jer ljekari su automatsko doktori medicine i v.d. direktor Bolnice Prijedor bi trebao ovako da se potpiše: primarijus mr. Mirko Sovilj, dr. med. Al on sebe uzdiže u akademika i naučnika što u seoskom Prijedoru još uvjek može da prođe.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!