Emir Muhić (22) iz Sarajeva, osim Mercedesa vrijednog 70.000 maraka, od sveštenika iz Kozarske Dubice ukrao je i njegovu mantiju te pasoš jednog maloljetnika.

Naime, tokom istrage o krađi Mercedesa utvrđeno je da je osumnjičeni Muhić u noći sa 6. na 7. juni iz automobila Peugeut ukrao aktovku sa svešteničkom opremom, mantijom, molitvenikom i krstom u vlasništvu V.D. iz Kozarske Dubice.

Potom je provalio i u BMW vlasnika M.G. iz kojeg je ukrao pasoš koji pripada maloljetniku iz Kozarske Dubice. Ukradeni predmeti pronađeni su prilikom pretresa i biće vraćeni vlasnicima.

– Okružnom javnom Tužilaštvu Prijedor protiv E.M., nakon kompletiranja predmeta, slijedi izvještaj za tešku krađu i dvije krađe, dok će Okružnom tužilaštvu Banja Luka protiv njega biti dostavljen izvještaj za ugrožavanje sigurnosti – navedeno je danas iz PU Prijedor.

Podsjećamo, Muhić je Mercedes C 220 ukrao 7. juna iz dvorišta porodične kuće u vlasništvu M.K. u Jošiku kod Kozarske Dubice. Potom je Mercedesom sletio s ceste u Cerovljanima kod Gradiške nakon čega je pobjegao. Uhapšen je isti dan u Kozarskoj Dubici.

KV

foto: Arhiva

PrethodniMEĐUNARODNI STONOTENISKI TURNIR U PRIJEDORU
SlijedećiZAVRŠENA EKOLOŠKA MANIFESTACIJA “DANI NA SANI”