16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

SAŠA BURSAĆ NOVI PREDSJEDNIK GRADSKOG ODBORA SNSD-a (VIDEO)

Najnovije vijesti

Saša Bursać novi je predsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Prijedor. Bursać je do sada bio vršilac dužnosti predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor nakon iznenadne smrti dotadašnjeg predsjednika Drage Tadića.

Bursać je na ovu funkciju izabran nakon Izborne konferencije stranke i konstituisanja novog Gradskog odbora sa 152 člana.

Saša Bursać, novi predsjednik Gradskog odbora /SNSD/ Prijedor

“Cilj je da ojačamo organizaciju i da obiđemo sve ljude na terenu. SNSD je pokazao veliki aktivizam u ovim unutarstranačkim izborima i više od 1.550 ljudi nam se odazvalo na izborne mjesne konferencije koje planiramo sve obići da se dogovorimo o zajedničkim politikama za naredni period”, izjavio je Bursać.

Izbornoj konferenciji Gradskog odbora SNSD prisustvovao je i generalni sekretar stanke Luka Petrović.

“Cilj Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru je da rješava probelem građana”, rekao je Petrović.

Na sinoćnjoj sjednici izabrani su i zamjenik predsjednika Gradskog odbora, sekretar, četiri potpredsjednika i 25 članova Predsjedništva.

Izborna konferencija rezultat je dvomjesečne aktivnosti na terenu gdje je izabran 51 mjesni odbor. Protivkandidat Bursaću bio je Aleksandar Miljuš, aktuelni zamjenik gradonačelnika Prijedora.

Bursać obavlja funkciju direktora Šumskog gazdinstva Prijedor, a kao član SNSD-a bio je, između ostalog, i poslanik Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, te odbornik u Skupštini grada Prijedora.

izvor: Srna

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!