Savez nezavisnih socijaldemokrata EVIDENTNA PODRŠKA GRAĐANA (video)

Početak predizborne kampanje i posjećenost izbornih tribina Saveza nezavisnih socijaldemokrata jasno govore o povjerenju koje SNSD uživa među građanima, poručeno je sa pres-konferencije. Nosilac liste za NS RS u IJ 1 Dražen Vrhovac naglasio je da, pored masovnog odziva građana na predizborne skupove, o snazi SNSD-a svjedoče i istraživanja javnog mnjenja.

– Istraživanje eminetne svjetske agencije pokazuje da je podrška SNSD-u gotovo duplo veća nego ona koju ima SDS, najveća opoziciona partija. Podrška Miloradu Dodiku i Želјki Cvijanović je preko petnaest procenata – rekao je Vrhovac.

Politika podrške mladima u značajnoj mjeri doprinosi snazi koju ima SNSD, smatra kandidat za NS RS Slobodan Javor. On je istakao da su mladi SNDS-a spremno dočekali početak kampanje.

– Konstantno smo na terenu, razgovaramo sa mladima o njihovim problemima, potrebama i načinima da se oni riješe – rekao je Javor. Centralna tribina SNSD-a biće održana u nedjelјu, 16. septembra, u Dvorani „Mladost“ sa početkom u 20 časova.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!