SDS – AKTUELNA VLAST SE ODVOJILA OD NARODA – Kozarski Vjesnik – Radio televizija Prijedor
Home Vijesti SDS – AKTUELNA VLAST SE ODVOJILA OD NARODA

SDS – AKTUELNA VLAST SE ODVOJILA OD NARODA

0

Na  tribini Saveza za promjene koja je održana u Tomašici, Dušan Berić kandidat za gradonačelnika optužio je aktelnu vlast da se u posljednjih 16 godina, koliko vodi Prijedor, odvojila od građana, te da je vrijednost izgrađenih objekata daleko manja od 450 miliona KM, koliko je u tom periodu utrošeno.

-Ja ću uspostaviti komunikaciju sa narodom oživljavanjem mjesnih zajednica i vraćanjem sekretara, službenika gradske uprave u te sredine, koji će identifikovati probleme i od Gradske uprave tražiti rješenja.  Voćarsku proizvodnju oživjeću podjelom sadnica zainteresovanim poljoprivrednicima i izgradnjom hladnjača i sušara za voće, a  stočarsku  podjelom stočnog podmlatka seoskom stanovništvu i aktiviranjem Mesne industrije “Impro”, koja će otkupljivati stoku. Svim ozbiljnim investitorima, pa i ako se radi o članovima dijaspore, Gradska uprava će u početku pružiti besplatnu stručnu pomoć – rekao je Berić.

Jovana Panić kandidat za odbornika podsjetila je da se na kandidatskoj listi nalazi osam omladinaca što potvrđuje da SDS vjeruje u mlade, te naglasila: “Krajnje vrijeme je da se stane u kraj zapošljavanju po  stranačkoj pripadnosti, što tjera mlade iz ovoga grada”. Sa njom se složila i Biljana Knežević, takođe odbornički kandidat koja je naglasila: “Planiram se boriti protiv napuštanja sela”.

S.M.

NO COMMENTS

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!
Exit mobile version