SDS: Sa optimizmom u izbore (video)

Srpska demokratska stranka danas je na gradskom trgu u Prijedoru, predstavljanjem kandidata iz Izborne jedinice 1, ozvaničila početak predizborne kampanje za Opšte izbore 2018. godine.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 1, predsjednik prijedorskog SDS-a Milan Tubin, poželio je svim političkim kandidatima uspješan rad i tolerantnu i korektnu kampanju, bez ružnih poruka. Poboljšanje standarda građana i zaustavljanje odliva mladih, neki su od ciljeva Srpske demokratske stranke, naveo je Tubin.- Smanjićemo ukupan dug, stvoriti sredstva za investicije, za otvaranje fabrika i zapošljavanje mladih – rekao je Tubin.

Doktorica Maja Stojić Dragojević, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan, zalagaće se, kako je rekla, za bolje zdravstvo, promjene u društvu i bolji život građana. U SDS-u smatraju da su najbolja preporuka biračima, kako su rekli, provjerena i dokazana imena sa njihove kandidatske liste poput poslanika Dušana Berića, odbornika Sanje Rađenović, doktora Ratka Stojića, doktorice Arijane Elenkov i drugih. Na početku kampanje izražen je optimizam u pogledu izbornih rezultata koje će ostvariti kandidati SDS-a i koalicioni partneri.

Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, kandidat je za predsjednika Republike Srpske, a  Mladen Ivanić za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

D. S.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!