2.8 C
Prijedor
Utorak, 29 Novembra, 2022

SDS: Vlast ponovo vratiti narodu (video)

Najnovije vijesti

Dragan Mektić, član Glavnog odbora Srpske demokratske stranke, poručio je večeras u Prijedoru da je ključni problem u Republici Srpskoj taj „što se aktuelna vlast otuđila od naroda, ne štiti interese naroda i ne radi za potrebe građana RS, već za svoje lične interese“. Prisustvujući druženju članova GO SDS-a Prijedor sa simpatizerima ove stranke i ostalim građanima, Mektić je rekao da će u oktobru vlast ponovo biti vraćena narodu.

-Samo slušajući narod i ono što narod kaže da mu treba, možemo u RS napraviti nešto bolje. Ono što je narodu potrebno je kvalitetna egzistencija sa solidnim životnim standardom, budućnost za mlade koji neće tražiti rješenje u odlasku iz RS, podizanje ekonomije i realnog sektora, stvaranje novih radnih mjesta. Našem narodu su potrebne promjene, a mi ćemo se zalagati za to – poručio je Mektić.

Milan Tubin, predsjednik GO SDS-a Prijedor, kaže da je siguran u pobjedu kandidata ove stranke na predstojećim izborima, te da se vlast u RS pod hitno mora mijenjati, jer je narodu dosadilo ovakvo stanje.

-Obećavam građanima Prijedora da 4.200 placeva koje smo podijelili prije 2000. godine, a ova vlast nije htjela da uknjiži, da ćemo im mi ovaj put svu zemlju kod notara besplatno pokloniti i da ćemo im sigurno uknjižiti ukoliko nam daju priliku u oktobru – poručio je Tubin.

Srpska demokratska stranka predstavila je danas zvanične slogane za Opšte izbore u oktobru 2018. godine. Slogan Srpske demokratske stranke biće „Vratimo Srpsku narodu“, a slogan predsjedničkog kandidata Saveza za promjene, Vukote Govedarice, biće „Sviće“.

M.Stegić