5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

SELO VESELO: JUTROGOŠTA ČETVRTI FINALISTA

Najnovije vijesti

Ekipa Jutrogošte četvrti je finalista Kulturno-zabavne manifestacije „Selo veselo 2019“ koja je u nedjelju održana u Gornjem Jelovcu. Jutrogošta je bila najuspješnija u nabacivanju obruča, bacanju kamena s ramena i trčanju u vrećama.

Drugo mjesto zauzela je ekipa Velikog Palančišta, najjača u navlačenju konopca i najbolja u poljoprivrednom kvizu. Domaćini, Gornji Jelovac, bili su treći, a u svojim redovima imali su najmlađe takmičare i Milenu Reljić, koja je predstavila svoje pjesničko stvaralaštvo. U ime pokrovitelja Manifestacije, posjetiocima se obratio zamjenik gradonačelnika Aleksandar Miljuš, koji je podsjetio na značaj „Sela veselog“ u oživljavanju i unapređenju društvenog života u našim selima.

Kulturno-zabavni karavan „Selo veselo 2019“ završava u nedjelju, 18. avgusta, u Rakelićima, gdje će biti održana finalna manifestacija. Pokrovitelj je Grad Prijedor, medijski pokrovitelj IPC „Kozarski vjesnik“, a prijatelji Manifestacije „Autotransport Prijedor“ i Tvornica keksa MIRA, članica KRAŠ grupe.

KV

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!