11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

SENIORSKI TURNIR GFS PRIJEDOR: FAVORITI POBJEĐUJU

Najnovije vijesti

Seniorski Novogodišnji turnir Gradskog fudbalskog saveza  u malom fudbalu nastavljen je sinoć u dvorani „Mladost“ utakmicama  grupa A  i B.  U grupa A  tim “Rudprom 96” je rezultatom 3:2 pobjedio  “SK Betlive-UR King”. Strijelci su bili: Miličević, Marić i Mandić za “Rudprom 96” a Savić i Trnjak za“SK Betlive-UR King”.

Ekipa “AŠ Stil-SP Šipka” sa 2:0 pobjedila je  FK  “Ljubija”. Strijelac dva gola bio je Marko Josipović. “Rudprom 96” je sa dvije pobjede prvi na tabeli, “SK Betlive-UR King” druga sa 3 boda, treća “AŠ Stil-SP Šipka” sa 3 boda a poslednja u grupi “Ljubija” bez bodova.

U grupa B tim “Rudprom Kosta” je sa 5:2 porazio ekipu “Zgonjo i prijatelji”.  Vedran Panić je postigao tri gola a u listu strijelaca su se upisali Kolundžija i Kantar. Brkić je za ekipu“Zgonjo i prijatelji” postigao dva gola.

Tim “Bobana transport”, nakon pobjede nad  timom “Rudprom Kosta” izborio je remi 3:3 protiv ekipe “Stomil građevinski materijal”. Boban Zdjelar je postigao tri gola za  ekipu “Bobana transport” a za “građevince” strijelci su bili Knežević, Kvočka i Pekija.

Prvoplasirana je “Bobana transport” sa 4 boda koliko ima i drugi “Stomil građevinski materijal”. Treći  “Rudprom Kosta” je uknjižio 3 boda a  “Zgonjo i prijatelji” su bez bodova.

Večeras, četvrtak, turnir se nastavlja  u 17,30 časova  susretom grupe C “Mladi DNS-a Prijedor” – FSA Prijedor. U 18,20  igraju “Caffe Nostromo” i “HPK Draksenić”

U grupi  D  u 19,10 počinje meč  “Moding junior doo” – AŠ “Zoka-Prevoz Trebovac”.

Na listi strijelaca, sa po tri postignuta gola,  vodeći su : Stefan Gavranović, Vedran Panić, Boban Zdjelar.

Zbog isključenja iz igre suspendovan je igrač ekipe SK “Betlive-UR King” Dejan Zarić, a predstavnik FK “Ljubija” Drago Divković je suspendovan do konačne odluke takmičarske komisije.

M.Bogun