Seniorski turnir u malom fudbalu „Prijedor 2018“, nakon Božićnih i Novogodišnjih praznika, se zahuktava. Poslastica trećeg takmičarskog dana bio je susret  “Jošine Melifera” Ravnice, pobjednika  turnira  u Novom Gradu, koji je sa 5:1 poražen od ekipe “Moding Junior” iz Prijedora. Za visoki poraz gostiju iz Ravnica najzaslužniji su otac i sin, Borislav i Stefan Mikić, koji su po dva puta pogodili mrežu sastava iz Ravnica.

Prijatno su iznenadili i momci iz ekipe “Fujimed Svodna 1” koja je sa 3:1 slavila protiv solidnog tima OFK “Brdo” Hambarine. Isto veče Fujimed Svodna 1” je sa 4:1 deklasirala tim “Čelinac”. Uz pomoć navijača FK “Svodna”, popularne “Sedme Republike” Svođanci, prema riječima Milana Miše Balabana, ciljaju mnogim pokvariti račune i osvojiti Turnir.

Susreti “Marketi Bio – Mio” – “Roma Mont” i “Sloga” iz Rakelića i   Policijska uprava Prijedor okončani su podjelom bodova (2:2). Turnir se nastavlja danas. U 17.30 časova je prva utakmica turnira veterana, a sastaju se “FSA Prijedor” – “Rudničke zgrade”.

U 17.05 časova je utakmica seniora “Instalokomerc” – “Cvjećara Sveti sava 2”.

U ostalim mečevima igraju: Opština Bosansko Grahovo – FSA Prijedor, “Fujimed Svodna 2” – “Metroholc-Cafe Olimp”, Opština Bosansko Grahovo – “Mladi DNS-a” i “Penda Bistrica” – “Jošine Melifera”, Ravnice. Turnir se igra pod motom “Vratimo zajedno sjaj zimskom turniru u našem gradu”. Organizator turnira je Sportska dvorana “Mladost”, pokrovitelj Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj IPC “Kozarski vjesnik”.

M.Bogun

PrethodniNOVOGODIŠNJI BRZOPOTEZNI TURNIR U ZNAKU BANJALUČANA
SlijedećiBESPLATNA STRUČNA PREDAVANJA ZA PČELARE (VIDEO)