-0.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 4 Decembra, 2023

SERIJA DOBRIH REZULTATA PRIJEDORSKIH STONOTENISERA

Najnovije vijesti

Na 19. Međunarodnom prvenstvu “Banjaluka 2022” učestvovalo je više od 300 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH, bilo je i dvadesetak takmičara iz STK “Prijedor”. Marija Gnjatić je bila treća u konkurenciji seniorki, a nastavila je kao i na prethodno održanim međunarodnim turnirima “Joola CUP BiH 2022” u Živinicama i “Zenica Open 2022” .

Gnjatićeva je nastupila i za reprezentaciju seniorki BiH na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo održanim u Sarajevu 15. i 16. oktobra protiv reprezentacija Engleske i Estonije.

Zapažene rezultate u Banjaluci ostvarila je i Hana Marjanović, koja je osvojila treće mjeseto u konkurenciji najmlađih takmičarki.

Goran Unčanin bio je treći u konkurenciji veterana 40 do 49 godina, Ferid Beširević treći u konkurenciji veterana više od 70 godina, a Slavko Antonić je ostvario plasman među osam najboljih veterana starosti 60 do 69 godina.

Odlično četvrto mjesto prijedorski takmičari zauzeli su na 19. “Kupu  Krasa” u Zgoniku,  Italija, u konkurenciji deset ekipa iz Engleske, Malte, Hrvatske, Slovenije, Italije i BiH. Ekipa “Prijedora” imala je isti broj bodova kao ekipa STK “San Polo” iz Breše sa kojom su odigrali neriješeno 3/3 sa tim da je italijanski tim imao jedan dobijeni set više.

Benjamin Zijadić, koji je na ovom turniru bio dio prijedorske ekspedicije, zauzeo je treće mjesto. Za “Prijedor” su nastupili i Miloš Radulović, Andrej Stanić i Vladimir Kunić.

KV