19.8 C
Prijedor
Srijeda, 31 Maja, 2023

SISTEMSKA DERATIZACIJA NA PODRUČJU PRIJEDORA OD 31. OKTOBRA DO 15. DECEMBRA

Najnovije vijesti

Preduzeće „EKO BEL“ će u periodu od 31. oktobra do 15. decembra na području grada Prijedora izvršiti usluge jesenje sistematske deratizacije.

Subjekti, čije troškove usluga deratizacije snosi gradski budžet su: zgrade državne uprave i objekti u kojima gazduje grad; predškolske, školske ustanove, sakralni i vjerski objekti; socijalne i zdravstvene ustanove; javne zelene površine i parkovi; otvoreni i zatvoreni kanali; obala rijeke Sane; kanalizaciona mreža i deponije smeća.

Sistematska deratizacija u privatnim i državnim preduzećima; primarnoj i sekundarnoj kanalizacionoj mreži; individualnim domaćinstvima i privatnim uslužnim, trgovinskim i ugostiteljskim radnjama izvodiće se prema usvojenom cjenovniku „EKO BEL“-a od strane korisnika usluga ili ranije potpisanim ugovorima između istih i izvođača radova.

Da bi deratizacija bila što uspješnija mole se građani da omoguće stručnim ekipama izvođenje deratizacije, da onemoguće pristup djeci i domaćim životinjama zatrovanim mamcima, da zatrovanu masu ne diraju rukama i da se pridržavaju uputstava koja će im na terenu dati stručne ekipe.

pripremila: M.Stegić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!