U Ski-centru „Mrakovica“ na Kozari održano je dvodnevno  takmičenje „Kup Kozara 2018“, uvršteno u program Smučarskog saveza BiH i Republike Srpske, koje se boduje za Državno prvenstvo. Organizatori su smučarski savezi, a tehnički organizatori Smučarski klub „Banjaluka“ i Planinarsko-skijaško društvo “Ljubijski rudar“.

U disciplini slalom, takmičilo se 69 djevojčica i dječaka uzrasta od 12, 14 i 16 godina. Veleslalom je, kako ističe šef trka Mlađen Banović,                                         vozilo 67 takmičara uzrasta od 8, 10 i 12 godina, a nastupilo je 12 klubova iz Federacije BiH i Republike Srpske. Bili su zadovoljni uslovima na stazi na Mrakovici i organizacijom takmičenja. O ovom takmičenju pozitivno su se izrazili Sulejman Bušević i Ria Vervrnja koji su pozvali skijaše da dođu na Kozaru.

Takmičenje prijedorskih mladih skijaša na Kozari, da podsjetimo, održano je u okviru „Dana zime na Kozari“, gdje su, među najuspješnijima bili sportisti prijedorskog kluba „Dr Mladen Stojanović“.

M.Bogun

PrethodniKOŠARKA: “STUDENTI” SLAVILI U PRIJEDORU (VIDEO)
SlijedećiKAZNE ZA NEPRODUŽAVANJE ORUŽNIH LISTOVA DO 1.500 KM (VIDEO)