11.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

ŠKOLA BALETA U PRIJEDORU VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA

Najnovije vijesti

Svako vrijeme stvara svoju umjetnost. Tako se u naše doba uz klasičan balet, koji se i dalje njeguje, razvio moderan balet. Zahvaljujući saradnji prijedorskog Plesnog kluba „Internacional“ i banjalučkog Plesnog kluba „Gema“ u Prijedoru već tri godine postoji Škola klasičnog i modernog baleta. Treninzi se održavaju u OŠ “Desanka Maksimović”. Polaznici Škole baleta u najvećem broju su mališani.

Una Rosić
Una Rosić, trener i koreograf Škole baleta

Trener i koreograf Škole baleta Una Rosić iz banjalučkog Plesnog kluba “Gema” nastoji da polaznike uvede u baletsku igru i navede ih da zavole njene pokrete. Plesni klub “Internacional” ove godine obilježava 20 godina postojanja i rada.

Dušan Mandić
Dušan Mandić

Dušan Mandić predsjednik ovog kluba kaže da je mnogo prijedorčana i starijih i mlađih prošlo kroz ovaj plesni klub, učeći osnove latinoameričkih i standardnih plesova, a u posljednje tri godine i baleta.

Lijepa vijest za sve zaljubljenike klasičnog i modernog baleta, jeste ta da Škola baleta u Prijedoru vrši upis novih članova. Više informacija možete dobiti ako pozovete brojeve telefona: 065/600-988 ili 052/ 911-422.

M.Stegić