20.8 C
Prijedor
Subota, 23 Septembra, 2023

SKUPŠTINA BICIKLISTIČKOG KLUBA „AUSTRONET”: POVJERENJE MURISI MARIĆ I MARKU VASIĆU   

Najnovije vijesti

Na prvoj Izbornoj Skupštini Biciklističkog kluba „Austronet pro-cycling” analiziran je rad u periodu od 2012. godine te određeni pravci daljnih  aktivnosti. Srđan Vasić je istakao da je klub osnovan 2012. godine nakon Prvog maratona na Kozari, a posebno zapažene rezultate ostvario je 2013. godine na utrkama u BiH kad je osvojio 18 medalja.

img_9926

Godinu kasnije osvojeno je 26 medalja u zemljama regije, a berićetna je bila 2015. godina kad je osvojeno 39 medalja. Ove godine klub je osvojio  59 medalja, organizovao Peti maraton na Kozari, bio podrška raznim akcijama i promocijama, a izgrađena je kružna staza od 5.100 metara i omasovljeno članstvo, podvukao je Vasić.

Za predsjednika Skupštine je izabran Marko Vasić, a članovi Upravnog odbora su: Amira Ganić, Darko Dakić, Dragoja Timarac, Enes Kahrimanović i Goran Garača, a predvodiće ga Murisa Marić.

img_9922

Marićeva se zahvalila svima koji su prepoznali njen  dosadašnji rad, znanje i menadžersko iskustvo, a  posebno njen rad sa mladima. Istakla je da iza mladih takmičara, koje predvodio Srđan Vasić, stoji mnogo odricanja. Zahvalila se njihovim roditeljima  na nesebičnoj pomaći te naglasila da će u narednom periodu  raditi na poboljšanju uslova rada.

img_9921

Tihomir Kuvalja, generalni sekretar Biciklističkog saveza BiH čestitao je klubu na uspjesima i ukazao na značaj biciklizma. Skupština biciklističkog kluba usvojila je i druga dokumenta, a za  seketara ovog  kolektiva imenovala  Marija Drndelića.

U Biciklističkom klubu očekuju da će njihovi rezultati biti vrednovani i na ovogodišnjem izboru sportiste našeg grada koji organizuje IPC “Kozarski vjesnik”.

M.B.

Foto: Dragan Stojnić Giga