11.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

SKUPŠTINA FK „RUDAR PRIJEDOR“:  KOMITET ZA HITNA PITANJA ILI UPRAVNI  ODBORA

Najnovije vijesti

Godišnja  skupština Fudbalskog kluba „Rudar-Prijedor“  biće održana večeras,  ponedjeljak, 10.jula, sa početkom od 18:00 časova, u velikoj  sali rudničke direkcije. Nakon izbora  Kandidacione komisije, zapisničara i dva ovjerivača zapisnika, uslijediće usvajanje Zapisnika sa desete, redovne –izborne sjednice Skupštine Kluba. S pažnjom se očekuje razmatranje i donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Kluba, Odluka o razrješenju Komiteta za hitna pitanja, Izbor  i imenovanje Upravnog odbora, predsjednika i zamjenika predsjednika Upravnog odbora.

Zanimljivo će biti i razmatranje i usvajanje godišnjeg finansijskog izvještaja za 2016. god. sa informacijom o ostvarenim poslovnim prihodima i rashodima za period od januar 30. jun 2017. godine.

Nakon razmatranja i usvajanja Finansijskog plana za 2017. godinu Kluba uslijediće razmatranje i usvajanje Izvještaja za takmičarsku sezonu 2016/2017, te izvještaji Komiteta za hitna pitanja, seniorske ekipe i Omladinskog pogona.

Donošenje  Operativnog plana rada Kluba za takmičarsku sezonu 2017/2018 godine s razlogom će privući veliku pažnju a delegati trebaju dati odgovor na pitanje: plovili li „Rudar Prijedor“ prema Premijer ligi BiH ili će ostati prikovan za Prvu ligu Republike Srpske.

M.Bogun

foto: Arhiva