Počela je najslađa praznična zabava u našem gradu „Slatka zimska čarolija“. Ovaj praznični program u Ljetnoj bašti, sve do 21. januara naredne godine, za naše sugrađane priredili su Tvornica keksa i vafla „Mira“, članica “Kraš” grupe i Gradska uprava.

 

Glavna atrakcija u Ljetnoj bašti svakako je klizalište na kojem će se svakodnevno, uz muziku i mogućnost iznajmljivanja klizaljki održavati raznovrsni programi. Klizalište je otvoreno radnim danima od 12.00 do 22.00 časa, a vikendom 12.00 do 23.00 časa.

Posjetioci će moći da uživaju uz slatke i slane zalogaje i tople napitke, a roditelji će svojim mališanima moći kupiti slatke poklon paketiće i slatkiše za novogodišnje i božićne praznike.

U petak, 22.12. u 13.00 časova, zakazan je nastup mališana iz Dječijeg vrtića, a posjetiće ih i Djed Mraz,  u 20.00 časova je koncert grupe „Sinhro“. U subotu 23.12., u 13.00 časova je nastup dječijih horova Muzičke škole “Savo Balaban” (hor “Vilenjaci” i hor Osnovne muzičke škole) i posjeta Djeda Mraza, dok je u 20.00 časova koncert grupe „Bećari“.  U petak 29.12., u isto vrijeme je koncert grupe „Talisman“. Za petak 5.1. zakazan je koncert Vanje Mišić i grupe „Mooondance“.

Iz Tvornice keksa i vafla “Mira” i Gradske uprave poručuju: “Uživajte u druženju s porodicom i prijateljima, u ambijentu “Slatke zimske čarolije!”.

M.Stegić

 

PrethodniTEKVONDO: MLAĐE KADETKINJE „KOZARE“ PRVE
SlijedećiPROMOVISANA KNJIGA”VJERSKI OBJEKTI NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI SRPSKOJ” (FOTO)