Klub odbornika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor na 34. toj sjednici Skupštine grada, koja će biti održana u ponedjeljak, 3. februara, zatražiće smjenu sadašnjeg predsjednika Skupštine Ajdina Mešića i za to ima skupštinsku većinu, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare ove stranke.

-Stranka demokratske akcije više nije dio skupštinske većine zbog inicijative o formiranju opštine Kozarac koja će biti podržana od strane DNS-a, a koju mi ne želimo podržati- rekao je Dalibor Pavlović, šef Kluba odbornika SNSD-a Prijedor.

Po njegovim riječima, SDA je bila dio skupštinske većine sve dok gradonačelnik Prijedora nije našao sve načine da pokuša skupiti novu većinu tako što je Stranci demokratske akcije obećao podršku oko inicijative za osnivanje opštine Kozarac, koja je i uvrštena na dnevni red naredne sjednice.

Na pitanje novinara ko će činiti skupštinsku većinu odnosno koga će imenovati za novog predsjednika Skupštine, Pavlović nije dao odgovor rekavši da će to biti poznato kada ta tačka dođe na dnevni red naredne sjednice.

P.Š.

PrethodniRAD NA CRNO: NAJMANJE SIGURAN NAČIN ZARADE
SlijedećiDARKO CVIJETIĆ DOBITNIK NAGRADE “FRIC”